Wednesday, January 6, 2010

The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel



When I see your smile
Tears run down my face
I can't replace
And now that I'm strong
I have figured out
How this world turns cold
and it breaks through my soul
And I know I'll find
deep inside me
I can be the one

I will never let you fall(let you fall)
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all(though it all)
Even if saving you sends me to heaven

It's okay. It's okay. It's okay.
Seasons are changing
And waves are crashing
And stars are falling all for us
Days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one

I will never let you fall (let you fall)
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all (through it all)
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you're my, you're my, my, my true love, my whole heart
Please don't throw that away
Cuz I'm here for you
Please don't walk away and
Please tell me you'll stay, stay

Use me as you will
Pull my strings just for a thrill
And I know I'll be okay
Though my skies are turning gray

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven
[to fade]

Oh Aina Hampagas...

Aku dah taktau nak buat ape dah..
memang boring gile kot asyik duduk kat rumah je..
ari Khamis dah nak balik Ipoh.. Sambung study..
huhu.. baru nak masok sem2. Perjalanan masih panjang.. so aku harap korang doakan aku ye..
Tadi aku chat dengan Aina, member aku yang study kat Mesir, lama jugak tak jumpe die.. Okay la gak dapat chat dengan die.. hilang jugakla bosan aku ni.. Aina.. Oh Aina.. Hampagas, Vacuum,
tu sume ko..haha..







Sunday, January 3, 2010

Adobe Photoshop CS4 Portable Extended

Atas permintaan Faris yang nak sangat software ni, nah aku bagi, amek jelah..Klik je DOWNLOAD kat bawat tu kalau nak download.. Mudah kan?? tak payah susah2 nak install.. download and open terus.. untuk open, guna winrar, kalau korang takde download la kat sini.





p/s : Don't forget to say THANKS

New Logo

NAMA JEPUN

Kalau yang sedang boring-boring tu tak tau nak buat apa, dalam kepala otak asyik fikir POLITIK, REFORMASI dan lapar dahaga sahaja, apa kata kita berhibur sikit dengan lawak nama jepun ni.

01. Yang pemarah - KEiJI CACIMAKI

02. Yang suka berjimat - SAYORI SUKAMURA

03. Yang bisu - KIETA TADASORA

04. Yang suka makan nasi - NANACHi KASIBANYA

05. Yang suka layan blues - APO NADIKATO

06. Yang suka belajar - ASHIKO ULANGKAJI

07. Yang kerap bikin kacau - WAKASI HURUHARA

08. Yang sangat kedekut - MATIMATI TAMOKASI

09. Yang suka sangat tidur - ICHIBAN TIDOMATI

10. Yang suka mengintai - HINTAI AKOSUKA

11. Yang tua - TARAGIGI PADANMUKA

12. Yang kena tinggal bini - SUSAHATI BINILARI

13. Yang suka merempit - SAJA CARIMATI

14. Yang Lembab - AYUMI SIPUTBABI

huhu..ade x nme yg sme ngn korg?
hahaha..

Jeng Jeng Jeng...

Fuhh...akhirnya siap gak aku wat blog ni..huhu..walaupun simple je, tapi aku rase dah cukup kot..
Thanks Faris yang dah banyak bagi tunjuk ajar & support aku untuk wat blog ni..